Als echte vakidioten zijn we dol op houten vloeren. In onze ogen behoort hout tot de mooiste natuurproducten ter wereld. Onze kwalitatieve duoplanken bestaan uit twee delen. Een toplaag van massief eiken en een onderlaag van watervaste berken multiplex. De patronen, formaten en kleuren duoplanken zijn eindeloos, zodat het perfect aansluit op het interieur. Onze ervaren vakmensen luisteren, overleggen, adviseren en leggen de vloer tot in perfectie. Zo heb je er nog jarenlang plezier van!

Benamingen duoplanken

Duoplanken kennen veel verschillende benamingen. Het wordt ook wel lamelparket, multiplank of twinplank genoemd. Een goede duoplank is zwaar en de werking is minimaal. Wij gebruiken uitsluitend Nederlands fabricaat, waardoor kwaliteit gewaarborgd is.

  • Duoplanken-
  • Duoplanken-
  • Duoplanken-
  • Duoplanken-
  • Duoplanken-
  • Duoplanken-

Duoplanken geschikt voor vloerverwarming

Duoplanken kunnen perfect over vloerverwarming heen gelegd worden. Door de hoge densiteit van de vloer, wordt de warmte relatief snel door de ruimte verdeeld. Het levert heerlijke warme voeten en een behaaglijke warmte op. Hiervoor moeten wel de juiste planken gekozen worden, zodat de vloer niet uitzet en krimpt. Uiteraard weten wij exact wat hier voor nodig is.

Duoplanken van Nederlandse bodem

Onze duoplanken zijn samengesteld uit kwaliteitshout. Hierdoor is de levensduur ontzettend lang. Kiezen voor duoplanken, zeker van Nederlandse bodem, is een ecologisch verantwoorde keuze. Alleen de toplaag bestaat namelijk uit hardhout. Kies je favoriete patroon, kleur en formaat en wij zorgen dat je de komende jaren zorgeloos geniet van een perfecte vloer!